Ophavsrettigheder

Tekst og design

Ophavsrettighederne til artikler, aktiviteter og design på webportalen tilhører Clio Online. Forfattere, der har udført bestillingsarbejdet, bliver krediteret på portalen, så det fremgår tydeligt, at de har skrevet indholdet.

Illustrationer og medielinks

I de fleste tilfælde anvender Clio Online illustrationer og medielinks, hvor ophavsrettighederne tilhører andre, men hvor Clio Online har fået/købt tilladelse til at anvende dem på webportalen. Ved anvendelse af disse krediteres de eksterne partnere tydeligt.

Mangel på ophavsrettigheder

For enkelte tekster/illustrationer har det været umuligt at finde frem til den retmæssige copyrightindehaver. Såfremt vi på denne måde har krænket ophavsretten, er det sket ufrivilligt og utilsigtet. Retmæssige krav i denne forbindelse vil selvfølgelig blive honoreret, som havde vi indhentet tilladelse i forvejen.

Links til CFUs streamingtjeneste

Clio Online har tilladelse fra AVU-medier og CFU (Center for Undervisningsmidler) til at gøre værker fra CFUs streamingtjeneste CFU Film & TV tilgængelige for Clio Onlines brugere gennem dybe links til tjenesten. Undervisningsinstitutioner skal dog have en AVU-Basis- eller AVU-Plusaftale (eller senere erstatning herfor) med AVU-medier samt CFU-abonnement for at kunne afspille værker på CFUs streamingtjeneste.

Eksemplarfremstilling

Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra denne webportal til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern brug er tilladt efter aftale med Copydan Tekst & Node.

Eksemplarfremstillingen skal ske inden for aftalens begrænsninger.

 •  
 •  
 • Udskriv
 •  
 • Højtlæsning
  Læs højt
  Hastighed
   
   
   
  Tekstmarkering
  TIL
  FRA
 •  
 
Close
Minimize